Honnan szerezzünk be árut használtruha kereskedésünkhöz?

Ha foglalkoztat a gondolat, hogy használt ruha kereskedést nyissunk, akkor az első és legfontosabb megoldandó probléma, hogy beszerezzük az eladni kívánt árucikkeket. Bolhapiac vagy használt ruha nagykereskedés is olyan lehetőség, ahonnan olcsón, könnyedén tudjuk feltölteni készletünket. Nyitás előtt el kell dönteni, hogy milyen típusú ruhákat szeretnénk árulni, ez a későbbiekben megkönnyíti majd, hogy hol keressük az új árukat.

Bolhapiac

Általában kisebb tételben tudunk itt ruhákat beszerezni. Amennyiben kiskereskedésünk van, jó megoldás lehet beszerzésre. Hátránya, hogy nekünk kell kiválogatni a ruhákat és nem tudunk interneten keresztül rendelni.

Nagykereskedés

Ha nagy mennyiségben szeretnénk árulni használt ruhákat, akkor nagy mennyiségben is kell beszereznünk őket. Itt jön képbe a használt ruha, bálás ruha nagykereskedés. Interneten tudunk rendelni ruhákat, amelyek általában előre csoportosítva vannak. Ha speciális ruhák kereskedelmével foglalkozunk csak, akkor jól jöhet, hogy előre ki vannak válogatva csoportonként a termékek, így csak meg kell rendelnünk és kezdhetjük is az árusítást.

További előnyök, hogy nagyobb tétel esetén akár kaphatunk kedvezményeket, ingyenes kiszállítást is, ami tovább növelheti a termelt profitunkat. Ha találunk egy megfelelő partnert, hosszú távú partneri viszont is kialakíthatunk egymással.