A sportfogadás alapjai kezdőknek

A sportfogadás alapjai kezdőknekNagyon sokan foglalkoznak sportfogadással, és egyre többen vannak, akik kezdőként most állnak neki a fogadásnak. Lássuk, mit érdemes tudni, ha te is belevágnál a sportfogadások világába.

Hazánkban a tippmix a legnépszerűbb lehetőség a fogadásokra, személyesen, és ma már online is használható, szinte mindenre lehet fogadni náluk.

Először is mindenképpen meg kell ismerkedni a szorzókkal (oddsokkal). Ezek gyakorlatilag azt jelenti, hogy a tétnek hányszorosát nyered meg, ha sikeres a fogadásod. Tehát pl. az 1,15-ös szorzó azt jelenti, hogy 1,15-szörösét nyerheted meg a feltett pénznek. Több fogadásos szelvény esetén a szorzókat össze kell szorozni, és a végeredmény lesz a szorzó, amivel az alap tétet meg kell szorozni. Kisebb lesz a szorzója az esélyesebbnek tartott eredménynek. A szorzókat a szolgáltató állapítja meg, és változhatnak a kezdési időpontokig a rendelkezésre álló információk függvényében.

Kezdőként mindenképpen érdemes kis összegekkel, tétekkel kezdeni. A profik már nagyban nyomják, de alapszabálynak érdemes azt megjegyezni, hogy mindig maximum annyit kockáztass, amit nem félsz, hogy elveszítesz.

Lehetőséged van segítséget, tippmix tippeket találni az interneten ingyenes és fizetős formában is. Ingyenes tanácsokat szerte az interneten lehet találni, valamint a Facebook csoportok is népszerűek a témában. A fizetős szolgáltatások már komolyabbak, általában valamilyen havidíjért cserébe fogadási tippeket, ötleteket kapsz hozzáértőktől.