Karikagyűrű választási tanácsok

Olyan karikagyűrűt választani, melyet életed végéig szeretni fog, nem egyszerű feladat. Cikkünkben olyan tanácsokat fogunk bemutatni, melyekkel leegyszerűsítheted ezt a folyamatot, és közelebb kerülhetsz a tökéletes gyűrű megtalálásához.

Tanácsok

  • Szűkítsd le a választási lehetőséget. Mielőtt nekiállsz komolyabban keresni, nagyjából határod be, milyen gyűrűt szeretnél. Érdemes eldönteni a színt, a drágakő fajtáját stb. Rengeteg időt takaríthatsz ezzel meg, mivel nem a boltokban kell kitalálnod, mit is akarsz.
  • Kezdd időben a keresést. Ha megvan nagyjából, hogy mit szeretnél, kezdd el végigjárni a boltokat, végignézni a webshopok kínálatát. Mivel ez nem lesz egy rövid folyamat, így minél előbb célszerű nekilátni.
  • Legyen egy keret, amibe be szeretnél férni. Mivel rendkívül széles a választék, nem csak stílusban, hanem árban is, így célszerű előre eldönteni, mennyit szeretnél költeni rá, nehogy többet költs, mint amennyit megengedhetsz magadnak.
  • Életstílushoz igazítsd. Ha sokszor le kell venned a gyűrűt, mert nem viselheted sportoláshoz, munkához, akkor nem igazán van értelme. Olyan gyűrűt válassz, amit minél kevesebbszer kell levenni.
  • Megfelelő méret megválasztása. Ahogy az előző pontban is mondtuk, sokan vannak, akik nagyon ritkán veszik csak le a karikagyűrűjüket. Olyan méretben kell elkészíttetni, hogy ez a folyamatos viselés ne okozzon problémákat.